Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Legyél Te is FUTÓARC - Szabályzat

1. A Pályázat időtartama

 

A Pályázat 2021. március 21. 00 órától 2021. április 30. 18 óra 00 percig tart az alábbi részletezés szerint:

 

Jelentkezési időszak: 2021. március 21. 00 órától 2021. április 15. 18 óra 00 percig tart.

Kiválasztási (szavazási) időszak: 2021. április 15. 18 óra 01 perctől 2021. április 30. 18 óra 00 percig tart.

 

2. A Pályázat szervezője és lebonyolítója

 

2.1. A Futófalravaló.hu -t üzemeltető gazdasági társaság (PrezoCare Consulting Bt., székhely: 8693 Lengyeltóti, Rákóczi Ferenc út 55/B., adószám: 25966299-1-14, a továbbiakban: Szervező), mint szervező és adatkezelő a jelen szabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) meghatározott „Legyél Te is FUTÓARC” (továbbiakban: Pályázat) szervezi.

 

Jelen Szabályzat tartalmazza a Pályázatra irányadó adatkezelési nyilatkozatot, valamint felhasználási megállapodást is.

A Szervező a Pályázat lebonyolítása keretében a személyes adatokon az alábbi műveleteket végzi:

- A személyes adatoknak a felvétele, rögzítése

- Az adatok felhasználása a Pályázat lebonyolítása céljából.

 

3. A Pályázaton történő részvétel feltételei

 

3.1. A Pályázaton azok vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket, 18. életévüket még nem töltötték be és érvényes szülői hozzájáruló nyilatkozattal rendelkeznek (a továbbiakban: Jelentkező), a jelentkező személyek érvényes regisztrációval rendelkeznek a Facebook és Instagram közösségi oldalakon.

 

A Pályázaton való részvételhez nem szükséges külön regisztráció. A Pályázaton való részvétel a jelen Szabályzatban foglaltak automatikus elfogadásával jár, amely írásbeli formának minősül.

Amennyiben a Jelentkező korlátozott cselekvőképességű vagy cselekvőképtelen, úgy a Pályázaton részt venni csak törvényes képviselője hozzájárulásával jogosult.

 

A Pályázaton való részvétel a Szervező Facebook fiókján keresztül történik.

 

A Pályázatban nem vehetnek részt a Szervező és a Szervező Pályázattal összefüggő adatfeldolgozójának tisztségviselői, alkalmazottai és ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. A Szervező a Pályázatból kizárhatja azt a személyt, aki személyében nem felelt meg a Pályázat feltételeinek és/vagy a jelentkezés során az általa megadott adatok nem valósak, vagy azokon nem elérhető.

 

4. A Jelentkezés menete

 

4.1. A Jelentkező jelentkezését elküldi a virtualpartyfutas@gmail.com e-mail címre. A Jelentkező leírást ad az alábbiakról:

  • mióta fut
  • miért kezdett el futni
  • mit ad neki a futás
  • milyen célokat kíván elérni a futásban
  • miért szeretne a Szervező FUTÓARC csapatának tagja lenni.

A Jelentkező jelentkezéséhez csatol egy darab jó minőségű fotót, amit Szervező a személyes történetével együtt a jelentkezési időszak végeztével feltölt Facebook oldalára a FUTÓARCOK nevű albumba.

 

Jelentkezők vállalják, hogy legalább a jelentkezési és kiválasztási időszakban Facebook és Instagram oldalaik nyilvánosak lesznek.

 

4.1. Jelentkezési időszak: 2021. március 21. 00 órától 2021. április 15. 18 óra 00 percig tart.

5. A kiválasztás menete

 

5.1. Kiválasztási (szavazási) időszak: 2021. április 15. 18 óra 01 perctől 2021. április 30. 18 óra 00 percig tart.

 

5.2. A Jelentkezők által küldött anyagot Szervező kategóriánként (2 fő női, 2 fő férfi és 2 fő gyermek/tini) Facebook oldalán albumba rendezi, majd lebonyolítja a kiválasztást (szavazást). A szavazás a Jelentkezők anyagára (fénykép és személyes történet) vonatkozó kedvelés (lájk) leadásával történik. Szervező hozzájárul ahhoz, hogy Jelentkező megossza saját Facebook oldalán anyagát (fénykép és személyes történet). Szervező fenntartja a jogot, hogy a létszámi keretekben bármilyen változást eszközöljön, ha indokolt.

 

5.3. Nyertesek hirdetése: Szervező a kiválasztási időszak záró dátumát követően Facebook oldalán hirdeti ki kategóriánként azon Jelentkezők nevét, akik személyes anyagaikra a legtöbb kedvelést kapták. Szervező részéről a legtöbb kedvelést kapó Jelentkezők szakmai véleményezése is döntő a nyertes Jelentkezők kiválasztásában.

 

6. Információ a Pályázatról

 

A Jelentkezők a Pályázattal kapcsolatos további információért a virtualpartyfutas@gmail.com e-mail címre vagy a Facebook -on privát üzenetben írhatnak.

 

7. Vegyes rendelkezések

 

7.1. Bármilyen, a Pályázat kapcsán felmerülő vitás kérdésben a Szervező döntése irányadó, jogorvoslat kizárt.

7.2. A Pályázatra vonatkozó adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztató a Szervező internetes oldalán (www.futofalravalo.hu) adatkezelési tájékoztatóban található.

Tartalomhoz tartozó címkék: Futóverseny Gyorsaság Verseny

Keresés