Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paracord karkötő - piros

A piros szín önbizalmat ad! Ha félsz kiállni mások elé, ha túlságosan izgulsz a versenyek előtt, viseld piros paracord karkötőnket!
Rendezés:

A PIROS SZÍN HATÁSAI TESTÜNKRE:

 

  • Vitalitást sugároz.

  • Méregtelenítő hatása lévén, kitisztítja elménkből, testünkből a negatív szemléletet.

  • Lazítja az izmokat, ízületeket.

  • Növeli az étvágyat.

  • Élénkíti a jó hangulatot.

  • Hatására gyorsabban ver a szív, élénkebb lesz a vérkeringés, ezért hatásos vírusos és bakteriális fertőzések hatékony gyógyítására.

 

Mit árul el Rólad, ha szereted a piros színt?

 

Szenvedélyes, energikus, tettrekész ember vagy, aki hagyja, hogy az ösztönei, megérzései vezéreljék. Két lábbal állsz a földön, jó anyagi helyzetben vagy. Ha mégis padlóra kerülsz, hamar talpra állsz. Dinamikusan, koncentráltan haladsz a céljaid felé, ezért sokszor állhatsz a dobogó fokain is, ha kellő alázattal végzed a mindennapos munkát a sportban is. Óriási akaraterőd van, melynek köszönhetően mindent képes vagy elérni az életben, amit csak célul tűzöl ki magad elé! Lelkesedésednek köszönhetően képes vagy másoknak utat mutatni, másokat vezetni, ezért edzőként is kiválóan megállod a helyed.

 


Ha egy versenyen még több energiára, dinamizmusra van szükséged, válassz piros kiegészítőket!
Ehhez válaszd Paracord karkötőink egyikét, kérj hozzá saját motiváló feliratot.

 

Ha nem találod a megfelelő színkombinációt, vagy feliratot, vedd fel velünk a kapcsolatot és egyedi elképzeléseid szerint elkészítjük azt!