Fontos információk a tervezéshezKEDVES SPORTTÁRSUNK!
Mielőtt elkezdenéd megtervezni saját rajtszámodat, illetve összeválogatni Futófalravalódat, az alábbi információkat kérjük gondosan, figyelmesen olvasd el!
Nyomatékosan felhívjuk figyelmedet, hogy a legtökéletesebb minőség eléréséhez mikre kell ügyelned szerkesztés közben.


FUTÓFALRAVALÓ
Saját Futófalravalódat strapabíró, fémhatású különleges anyagból készítjük el Neked, professzionális lézervágógépek segítségével. A designerek és belsőépítészek előszeretettel használják ezt a típusú dekor elemet.
Szálcsiszolt változata talán az egyik legszebb modern dekorelem manapság. Legfontosabb tulajdonságai: kis önsúly, kiváló időjárás-állóság, stabilitás, ütésállóság, valamint fantasztikus formázási lehetőségek.

Amennyiben nem találsz számodra megfelelő Futófalravalót, vedd fel velünk a kapcsolatot, és személyre szabottan elkészítjük számodra! Legyen akár több száz érmed, bármilyen különleges dekor elképzelésed, megvalósítjuk azt!

EGYEDI RAJTSZÁM
Tervezőnk segítségével interaktív módon tudsz saját, egyedi rajtszámokat tervezni.

Tervezéskor figyeld a bal oldali képkeretben a látványterved, mert kinyomtatva és elektronikus formában is úgy fog megjelenni a rajtszámod, ahogyan a bal oldali képkeretben látod.
Különösen figyelj, hogy sötét alapon világos betűszínt, világos alapon, sötét betűszínt használj! Ne használj túl sok betűtípust egy rajtszámon, és ügyelj arra, hogy a hosszabb szövegek jól olvasható, könnyen értelmezhető betűtípussal kerüljenek a rajtszámra, hiszen akinek szánod, nem biztos, hogy egyértelműen el fogja tudni olvasni.
Figyelj a feliratok, rajtszám számjegyeinek hosszára, hogy azok ne lógjanak le a tervezőfelületről, illetve ne lógjanak rá egyéb más dekor elemre a rajtszámon.
Ne használj túl sok színt, maximum 3-at. Ügyelj a színárnyalatokra, ne csússzanak össze a dekor elemek, de ne is üssenek el egymástól.

Egyedi rajtszámaidat magas súlyú (130g/m²), fényes papírra nyomtatjuk digitális nyomtatással. Az ár tartalmazza a nyomtatás, és postázás költségét is.

Amennyiben csak elektronikus formátumban kéred rajtszámodat, nyomdakész állapotban, nagy felbontásban küldjük azt el JPG formátumban, az általad megadott e-mail címre. Fizetés után kettő e-mailt fogsz kapni a postafiókodba. A második e-mail fogja tartalmazni a rajtszámot, amelyet letöltve máris nyomtathatsz.
A színeket kalibrált monitorokon, próbanyomatokkal állítottuk be. A hétköznapi felhasználásra szánt monitorokon, mobil eszközökön látható színek technológiai okokból különböző mértékben eltérhetnek a nyomdai úton előállított rajtszám színeitől.
Amennyiben nem találod a számodra legmegfelelőbb rajtszámot, jelezd nekünk emailben, Facebookon vagy Instagramon, és külön megegyezés szerint elkészítjük számodra azt.


CSOMAGOLÁS
Elkészült ajándékaidat exkluzív, környezetbarát csomagolásban szállítjuk.