Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Virtuál futás

Ön itt jár: Kezdőlap >

Virtuál futás

Mi az a virtuális futás, és hogyan tudsz rajta részt venni?

Egy virtuális futóversenyen bárhol, bármikor részt tudsz venni. Nem vagy helyszínhez kötve, ott teljesítheted ahol csak szeretnéd. Néhány virtuális versenynek van bizonyos megszabott időkerete, egy -tól -ig határ, amikortól ameddig teljesítheted.

Nálunk találsz állandóan (tehát akár egész évben, amikor kedved tartja, akkor teljesítheted) zajló virtuális versenyt, és olyant is, ami időszakhoz kötött.

Általában ezeken a versenyeken nincs szintidő, és nem csak futva, hanem bármilyen sporttal (sétálva, túrázva, bringázva) teljesítheted.

Néhány versenyen van eredménylista, helyezett eredményhirdetés, és természetesen a legfontosabb, BEFUTÓÉREM! Amennyiben szeretnél befutóérmet, részvételi díjat kell fizetni, ami tartalmazza a szervezési költségeket, a befutóérem, a csomagolás, és a szállítás díját is. Görgess le, válaszd ki számodra legszimpatikusabb futamunkat, és vidd végig a vásárlást. Fizesd be a nevezési díjat! Aztán kövesd a lenti utasításokat!

Nálunk ingyenesen is részt vehetsz ezeken a programokon, ez azt jelenti, hogy befutóérmet nem küldünk Neked. Rajtszámot és oklevelet tudsz letölteni magadnak, az eredményfeltöltő oldalunkon. Ebben az esetben nincs mit tenni, mint követni a leírást:

(Akár rendeltél érmet, akár az ingyenes futamon veszel részt, itt tudod a rajtszámodat letölteni, az eredményeidet pedig fel)

Az eredményfeltöltés menete:

1) Kattints erre a linkre: eredményeim.hu

2) Regisztráld e-mail címed és neved!

3) Lépj be az eredményfeltöltő appunkba!

4) A nevezéseim fül alatt: TÖLTSD LE A RAJTSZÁMOD!

5) Teljesítsd a futamot!

6) Gyere vissza, add meg a teljesítési adatokat, TÖLTSD LE AZ OKLEVELED!

7) Amennyiben érmes futásra regisztráltál (kiegyenlítetted a nevezési díjat) várd a postást, mert napokon belül érkezik a megérdemelt érmed! Ha nem igényeltél érmet, de időközben meggondoltad magad és szeretnél, amennyiben nem telt be a futam, és van még szabad érem, meg tudod rendelni :)


JÓ SPORTOLÁST KÍVÁNUNK! GRATULÁLUNK! VÁRUNK VISSZA LEGKÖZELEBB IS SZERETETTEL!

Az eredményfeltöltés menete:

1) Kattints erre a linkre: eredményeim.hu

2) Regisztráld e-mail címed és neved!

3) Lépj be az eredményfeltöltő appunkba!

4) A nevezéseim fül alatt: TÖLTSD LE A RAJTSZÁMOD!

5) Teljesítsd a futamot!

6) Gyere vissza, add meg a teljesítési adatokat, töltsd le okleveled!

GRATULÁLUNK! VÁRUNK VISSZA SZERETETTEL!

Keresés